AINUL MARDIAH STORY'S
About Links Entries Credit
Sesuatu baharu ada kalanya menyakitkan dan menggembirakan
Friday, 14 February 2014 | 12:51 am | 0 comments
Assalamualaikum dear reader :') lama dah dekat sebulan lebih tak update new entry..harini balik dari ostel rindu sngt-2 nak luah hati dekat blog ni..mcm-2 jadiiiiii,rasanya banyak yg sedih daripada yg gembira.Straight to the point nak cerita mcm mna boleh duduk ostel niha.at first 27 Januari daftar di SMT Alor Setar yg dikeali sebagai ASTECH.al maklumlah budak sec in take so masuk lewat sikit dari orang lain first intake yg masuk 20 hb.hari pendaftaran bila PK HEM ckp balik sebulan sekali maa dah pandang anaknya yg ciut miut ini mcm xmaw bagi duduk asrama ja caranya,maybe sbb anaknya ni bermasalah kesihatan sikit..alalalala *mak mana xsyg n rindu anak kan bila berjauhan? :') minggu first kat ostel 3 hari 2 mlm ja kalau xsilap then balik cuti raya cina..lega rasa bila weekend kat rumah even 4 hari ja.nikmat ouh nikmat dapat jumpa parents..

for sec week nak balik ostel maa siap bgtw time bila n bila kena call maa dgn abah,pagi break time call maa,ptg call maa n last mlm lepas prep call abah..wuhuuuu,kalau xdpt call menangis aku niha rinduuuuuuuuu.. *anak mana tak rindu maa kan?kalau aku ckp kat public fon tu harap org belakang tak kutuk lahkan sbb before letak fon wajib ucap "rindu+sayang maa abah" *org nak ckp apa ckp la xkesah,asalkan semuanya terluah kat parents n itu buat aku lagi semangat untuk bertahan kat ostel berjauhan dgn parents.ingt senang apa nak tinggal parents?rindu tahap mencecah langit pun ada apatah lagi time sunyi sepi waktu maghrib n subuh..berlinang air mata kenangkan parents and someone ***** ***** :') Alhamdulillah senior ASTECH semuanya okay-2+baik-2 jadi xdalah stress sngt kat ostel tu.best duduk satu dorm dgn senior even aku dgn  amani ja form 4 student.

kat sana cuba untuk kuat dan lupakan segala yg bermain difikiran and fikir "nak belajar,nak belajar" kena kuat jugak menahan segala kerindu dan kesedihan yg sering melanda everyday and everytime.ada sukanya duduk ostel sbb ramai-2 dgn fathin+amani n senior yg lain,tapi entah kenapa setiap saat fikirkan someone and ingin nak sngt ckp dgn dia selalu,jmpa dia selalu,belajar sama-2 mcm dulu..semuanya dah berubah..hanya tuhan yg tahu betapa sebaknya hati bila kenangkan semua ni..hanya mampu ptg-2 menangis dekat amani dgn fathin bgtw yg aku terlampau rindu sngt dgn dia..mlm-2 peluk bear takkan lepas,kalau lepas mesti tersedar and cari bear cepat-2.dahla rindu parents,tambah pulak lagi dgn rindu dia,lagi betambah sedih lah setiap hari aku.

bila jadi mcm ni baru aku sedar betapa aku sayang sangat dekat parents and dia sampai berenggang sikit pun dah terasa hati n down semua tu..time ada depan mata tak argai,time jarang di depan mata n jarang disisi baru terasa sunyi and menagis inginkan semuanya terjadi mcm dulu.btw,aku bersyukur dgn apa yg Allah takdirkan,mungkin ada hikmah atas semua ni.apapun tanam azam nak berjaya sama-2 dgn dia n kawan-2 yg lain.
*even dok ASTECH,PT tetap dihati <3

HATI DAN FIKIRAN AINUL MARDIAH YG MULA PADA 15 FEBRUARI 2013 SAMPAI BILA-2 INSYALLAH DGN IZIN ALLAH TAKKAN BERUBAH KALAU TAK DA HALANGAN :')

#ORG YANG SAYANGKAN KITA AKAN SELALU IRINGI KITA DALAM DOA PADA SETIAP KALI SOLATNYA :')


Older Post | Newer Post